woensdag 14 september 2011

Onder moeders vleugels....

De dag is weer voorbij, en de kroost is weer onder moeders vleugels.

Om twee uur vanmiddag stonden we al bij school, want stel je voor dat ze toch per ongeluk wat eerder aan zouden komen dan de geplande kwart over 2 of half 3. En mijn voorgevoel liet me niet in de steek tien over twee waren ze er!! Maar ja, in welke bus zou mijn grote vent zitten?? Nou ongedurig af te wachten kwam hij dan toch naar buiten, vermoeid maar met een grijns van oor tot oor.
Pap, maham.. het was supercool!! En dat was net wat we graag wilden horen, zelfs zijn zusje was blij dat hij er weer was.

Al druk babbelend over hoe het dan toch wel was en wat ze allemaal gedaan hadden liepen we naar de auto en toen snel naar huis. Met z'n allen aan de thee met een koekie erbij en daar kwamen de verhalen....Ben zo trots op hem, zomaar 2 nachten weg met allemaal kinderen en soms wat vreemde ouders. Maar hij heeft het echt super gehad en gaat volgend jaar zeker weer mee!!

Gelukkig maar, dit hebben we gehad en we weten nu dat het wel goed gaat, dus volgend jaar maakt mama zich daar minder druk om.

Eerst komt morgen nog, dan gaat de kleine meid op schoolreisje voor het eerst met de bus weg. Ook zo spannend, maar ze heeft er al heel veel zin in. Alles staat al klaar dus manlief kan ze zo wegbrengen morgenochtend. Helaas moet ik dan werken, maar ben er gelukkig wel om haar weer op te halen. . . .

1 opmerking:

  1. Dat is toch wel heel fijn he! En weer lekker thuis kan jij ook weer lekker slapen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen