maandag 26 november 2012

Sinterklaas kapoentje...

Afgelopen zaterdag mocht de schoen gezet worden, en dat gebeurde...vol overgave werd er gezongen, tekening voor de sint erbij. En toen naar bed........komt mijn dochter inene nog naar beneden ooooh mam ik ben nog vergeten.

Toen moest er nog water bij haar schoen, een wortel, en ....een plaatje van een barbie die ze wel heeel graag wilde hebben maar vergeten was op te schrijven op haar verlanglijstje......hahahahah...nou ja alles maar neergezet en hup weer het bed in...

Ik moest werken gisteren en om drie uur s'ochtends legde ik de kadootjes in de schoenen.(voor mijn dochter een pen van hello kitty die kan praten en mijn zoon magneten voor op zijn magneetmuur en wat strooigoed ...)..bedacht ik me opeens dat ze waarschijnlijk weer zou gaan vragen wanneer mag ik de schoen weer zetten?? Nog maar snel een pietenbrief inelkaar geflanst met een handtekening...(lees tekening van mijn hand ;-)) dat ze zaterdag weer hun schoen mogen zetten...ook nog een hartje geknipt want er loopt nog een pietje verliefd rond die allemaal hartjes overal neerlegd en daarna weg naar m'n werk...

Kom ik weer thuis...krijg ik te horen...mamamaa zwarte piet gebruikt ons papier om op te schrijven en en te knippen...(me van geen kwaad bewust want ik had toch echt alles opgeruimd) dus hoezoo???

nou het papier ligt hier toch in de la, en de schaar lag op een andere plek dan normaal dus jah...tuurlijk speel ik mee en het was zo leuk, en spannend en mn meisje is zo super enthousiast!

Deze ochtend nam ze een boekje mee naar school, om in te lezen en wat zie ik vanuit mijn ooghoek?? Het briefje en het hartje worden er tussen gelegd...weet zeker dat ze die straks vol trots laat zien aan de juf ;-)  Geweldig!!



En het  hele weekend heeft ze lekker zitten knutselen, het resultaat...sint en piet!!

1 opmerking: