zondag 26 augustus 2012

kikkerlandje

Ons kikkerlandje, altijd verrassend. Zo drijf je je bed uit omdat het zo warm is, en dan moet je dekbedje weer over omdat je het koud krijgt.

Vandaag dan ook maar lekker thuis, omdat het buiten erg onvoorspelbaar is. Moet er niet aan denken dat we net op de fiets zitten en die hele dikke buien op onze kop krijgen hahaha...

Dus ben ik met zoonlief al lekker met de lego aan het bouwen geweest, een mooi station gemaakt en zometeen  moeten de rails nog even gelegd worden. Daarna nog wat freubelen met m'n meissie, maar eens zien of we nog een leuke collage of iets dergelijks kunnen maken.

Woensdag zijn we nog met z'n vieren een dag vrij, eens kijken wat we gaan doen. Dagje bos, dierentuin, of bioscoop. Want ja, zoon wil zo graag eens een film in 3d zien. En nu draait er een mooie mam!! Tja...gelukkig heb ik nog een paar dagen om eens goed na te denken. De dierentuin trekt mij erg, lekker foto's maken heerlijk. Zou dat ook nog wel eens keer alleen willen doen, maar vind de gezelligheid zo heerlijk van het samen zijn. Ach wie weet, als ze niet meer mee willen....(hoop dat dat nog lang niet zover is...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten