woensdag 27 februari 2013

Eindelijk woensdag!!

Oh wat klinkt dat raar, maar oh zo leuk. Want vandaag is het dan eindelijk woensdag en vanmiddag stap ik in de trein naar Zwolle om samen een heerlijke middag te hebben met mijn vriendin...beetje in jubelstemming..het voelt ook echt als een feestje....

Heb nog wel even wat anders leuks ook nog...
Mijn dochter van 8 heeft ook een klein boekje van me gekregen zodat ze net als mama er ook wat in kan frutstelen...(jong geleerd...;-))

Een leuk versje staat erin waar ze al steeds over zat te grinniken....en moeders kan het dan natuurlijk niet laten om er even een fotomoment van te maken..


Heerlijk die kinderen!!

zondag 24 februari 2013

Laatste dag van de vakantie

Wat gaat de tijd snel als je lekker een weekje vrij bent. Vandaag alweer de laatste dag, en morgen val ik direct met de neus in de boter en mag ik twee dagen binnenzitten. Dag 1 met z'n allen over het werk praten, en dag 2 bhv en ehbo....

Persoonlijk vind ik dat altijd "zware"dagen. Ben ook altijd helemaal loof na dat soort dingen, maar goed niet klagen, daarna 5 dagen vrij en wat leuks in het vooruitzicht.

Wat hebben we gedaan deze week?? Vrij weinig, een dagje weg naar Schagen, dagje winkelen, en we wilden nog graag naar een museum, maar de jongste was niet helemaal fit. Verder hebben we donderdag ons 10 jarig trouw jubileum gevierd. Veel hebben we er niet aan gedaan, mijn ouders waren er en gisteravond de grote meiden met hun aanhang.

Tussendoor nog wat gefreubeld, een mooie hanger voor mijn vriendin gemaakt en een "heksje". De laatste niet in orginele kleur, maar mijn dochter vind hem evengoed supercool! 

Nu tijd om de hond uit te laten...maar moet eerlijk zeggen dat ik wat aan het lengeren ben in de hoop dat manlief het doet....oooh wat ben ik erg. Maar ik vind het zo koud buiten :-).



zaterdag 23 februari 2013

deel 2

Hij is af!! 
Boven verwachting zo leuk vind ik hem...ga hem nu ook maken voor mijn vriendin. Woensdag a.s. gaan we lekker samen thee drinken ergens halverwege onze woonplaatsen. Helaas wonen we ver uit elkaar, maar maken er dan op deze manier dan maar een feestje van als we weer eens bij elkaar zijn. 

Vorig jaar zijn we allebei 40 geworden en we kennen elkaar inmiddels al wel 35 jaar, dus van klein kind afaan....Heb er nu al zin!


vrijdag 22 februari 2013

Deel 1

Deel 1 is klaar van mijn hanger. 
Als ik tijd heb maak ik de rest vanmiddag nog. ...

dinsdag 19 februari 2013

Zo Leuk!!


Komen we vanmiddag terug van het boodschappen halen en wat ligt er op de mat?? Post!! 

Twee van mijn werk, ik krijg een nieuwe teammanager...de mijne die ik al vier jaar had, heeft besloten dat ze wegging omdat ze geen plezier meer had in haar werk. Ik begrijp het wel, de hele dag vergaderen en achter mensen aanzitten die toch van alles niks willen is ook niks voor mij...maar ik ga d'r wel missen. Samen hebben we staan huilen in een achteraf kantoortje. Misschien wel stom, maar ja het is het gevoel. Ik zal verschrikkelijk moeten wennen aan mijn nieuwe manager....maar ook dat zal goedkomen. 

Maar goed, onder de post van mijn werk zat een mooie envelop, prachtige postzegel en heeel dik!! Jaaaaah mijn snailmail brief is er zooooo leuk! 
Voelde me weer erg jong inene want het gevoel was net zoals vroeger. Wat kan een mens gelukkig worden met iets kleins..... Ben er ook lekker voor gaan zitten met een kop thee. Ze hadden direct geen kind meer aan mij...:-)Als verrassing zat er een prachtige vlinder in zelfgehaakt..super! Deze gaat aan mijn kaarten bord..fleurt mooi op.

Natuurlijk ben ik in mijn hoofd alweer met van allerlei dingen bezig, maar om het leuk te laten blijven wacht ik nog even rustig af, zodat ik af en toe wat kan bedenken om weer wat leuks terug te sturen.........want des te groter is de verrassing...

zondag 17 februari 2013

Snelle mail, en langzame mail, dat op een dag...

Vanochtend zag ik dat de snelle mail een langzame mail was geweest, wat later nog werd vervolgd door een toch snelle mail en die is nu weer vervolgd door een langzame mail....

Nou wie hier nog uitkomt mag zich best heel erg slim noemen, want hoe vaker je dat leest hoe vager het wordt krijg ik het gevoel.

De aanleiding was het roundrobin project, daaruit kwam heel veel freubelwerk voor mezelf en het woord snailmail. Precies "langzame mail". Vandaag heb ik dan ook heerlijk zitten kleuren, knippen en plakken, een brief geschreven en ook nog gepost voordat de postbode komt om de bus te legen.

En weet je...ik vind het spannend!!!! Voelde me net als meer dan twintig jaar terug. Lekker schrijven, knippen, kleuren, en het voelt heerlijk. De volgende brief moet nog mooier worden, maar ga eerst nog eens lekker in de rondte kijken voor leuke frutsel etc. Moet mijn doos met stempels maar eens te voorschijn toveren, eens kijken of ik het nog steeds kan....
Vanmiddag zag mijn tafel er zo uit....en het werd nog erger....

Zoeken naar mooi papier om op te schrijven, pennen, plaatjes alles kwam uit de kast. . . . . . . . 

zondag 10 februari 2013

Angry bird, blije zoon!

Vandaag heb ik de angry bird afgemaakt voor mijn zoon.
Moet zeggen ben erg tevreden over het resultaat....




zaterdag 9 februari 2013

Verwen momentje..

Al een paar maanden zit ik lekker mee te lezen op de round robin site. Zo leuk, hoe creatief mensen zijn. Krijg er beetje kriebels van. Gisteren heb ik me ook aangemeld op de site,  maar durf nog niet mee te doen met iets. 

Het is natuurlijk wel een verplichting als je zo'n leuk mininotebook of iets gaat doen. Maar het lijkt me zo geweldig leuk!! Dus heb ik vannacht wat bedacht....ik maak er eerst gewoon eentje voor mezelf :-)

Dus vanmiddag nadat ik manlief bij zijn werk had afgezet een leuk pocketboekje gekocht en nu maar lekker freubelen....Best grappig eigenlijk. Denk dat ik ook voor mezelf ben op zoek naar een soort bevestiging of ik het kan? Maar eigenlijk kan iedereen het toch, alleen nu maak ik er een waarvan ik weet dat ik het leuk vind wat er in zit...Zou een ander dat ook kunnen waarderen als je het een voor een ander maakt?? Het zal vast wel, het is natuurlijk een hele verrassing ... hoe ziet het eruit, hoe denkt een ander en wat zit erin?? 

Mocht ik over de drempel heen zijn om eens mee te doen zal ik het hier zeker laten weten en laat ik jullie zeker meekijken over hoe het gaat worden....

Maar eerst mijn boekje....;-)





De eerste twee bladzijden zijn gevuld. De kikker heb ik uit een stempelboek die ik "vroeger" toch al 20 jaar geleden eens heb gekocht bij een stempelwinkel. De stempels vond ik destijds erg duur en had een alternatief bedacht. Plaatje kopiëren en dan inkleuren. En het werkt best aardig moet ik zeggen....De salamander op de rechterpagina komt ook uit dat boek. Ben er best tevreden over....Misschien morgen meer.....Want voor zoonlief ben ik nog bezig met een angry bird om te haken en die vroeg nog wanneer ik hem af zou maken.....

Tja mama is soms nogal wat wispelturig en van de hak op de tak hahahaahaha, moet er echt ff zin in hebben. En de tijd ervoor natuurlijk.....


woensdag 6 februari 2013

Kaartjes

Vanmiddag heb ik eens even lekker de tijd genomen om een paar leuke kaarten te schrijven. Bij postcrossing heb ik weer twee adressen gekregen een naar Japan en een naar de USA. 
Verder mijn ouders, broer en vriendin een mooie kaart geschreven en alles vanmiddag gepost na een wandelingetje met de hond.

Kreeg gisteren nog een kaart uit Belarus, ik kom landen tegen waar ik zelden of soms nog nooit van heb gehoord. En leuk wat mensen je dan schrijven, de een schenkt er veel aandacht aan, de ander wat minder,  maar het is zo heerlijk om af en toe eens een leuke kaart te krijgen....

Onderstaande kaarten heb ik naar het buitenland verstuurd...



dinsdag 5 februari 2013

Alles in een keer ....

Wat een begin van de dag!

Alles kwam binnen een half uur, een dikke regenbui, behoorlijke hagelstenen kwamen daarna, toen nog een natte sneeuwbui en als klap op de vuurpijl nog een paar donderslagen...Zullen we alles voor deze week gehad hebben nu???
Ben bang van niet....

Wel heerlijk weer om maar weer eens wat te schrijven...

Mijn zoon had al een tijd last van hoofdpijn, en hij gaf voor een maand terug aan dat hij het op bord in school niet kon lezen. Nadat ik hem vroeg hoe hij dan wist wat erop stond vertelde hij, dat vraag ik aan mijn buurman...zucht...Dan maar wat verder vooraan eens kijken wat je dan ziet, nou nog niks mam echt waar...ik zie alleen maar gekke streepjes....hmmmm

Dan toch maar eens bellen naar de huisarts...en ja hoor meneer moest naar de oogarts en die constateerde dat hij een bril nodig heeft want voor veraf zag hij wel erg weinig. 

Vorige week maandag 3 brillenzaken afgegaan met hem, maar er zat niks tussen. Ja een bril, maar die was te klein erg jammer. Op dinsdag was eyewish open dus daar nog geweest en jawel! Meneer vond er een (natuurlijk had mams ook een grote vinger in de pap-->lees portemonnee ;-)) zwart met gele pootjes. Deze vind ik stoer mam...

Ik vind dat hij er blij mee moet zijn en het zag er idd wel heel vertrouwd uit dus deal! De mevrouw vertelde hem dat hij over 1 à 2 weken klaar zou zijn. Wat keek hij er naar uit, en het leuke gebeurde, na 3 dagen mocht hij hem al halen. Toen kwam het....hij zet hem op kijkt om zich heen en het eerste wat hij zei was...wauwwwww jeetje ik kan gewoon zien wat daar staat!! Wat is het duidelijk allemaal en kijk zelfs daar aan de overkant van de straat kan ik het lezen...

Mijn hart smolt...arme kereltje van me, hoe lang heeft hij het al niet zo goed kunnen zien dat hij hier zo blij van werd?? Waarom is het mij of de juf op papa niet eerder opgevallen?? Ik ben zo blij dat mijn kereltje (nou ja inmiddels al bijna 10) er zo gelukkig mee is. 

Gisteren op school, de eerste dag met bril ging ook supergoed, zijn klasgenoten heel enthousiast evenals de juf. Die had ik nog ingefluisterd dat hij het wel erg leuk zou vinden als hij weer naar zijn oude plekje zou mogen in de klas...................en dat werd geregeld. Want dolblij kwam hij thuis met de mededeling dat hij supergoed kon zien en zelfs weer op zijn oude plekkie zat!!!